طرز نگهداری پنیر در منزل
برای نگهداری پنیر و جلوگیری از خشک شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن، کمی کره یا روغن بمالید.
همچنین برای نگهداری پنیر می توانید دستمال تمیزی را که پرز نمی دهد، به وسیله سرکه خیس کنید. سپس آن را به دور قالب پنیر بپیچید.
اگر پنیر را درون ماست بگذارید لذیذ و خوشمزه می شود. ( طرز نگهداری پنیر )
برای جلوگیری از خشک شدن پنیر می توانید پنیر را درون فویل آلومینیومی بپیچید.
پارچه ای را در سرکه انگور خیسانده و پنیر را در آن بگذارید. با اینکار پنیر طعم و مزه خوبی می گیرد و بیشتر تازه می ماند.
نکته دیگر برای نگهداری انگور اینست که اگر پنیر شما نرم است و می خواهید سفت شود، می توانید آن را درون آب نمکیکه از قبل جوشیده ولی سرد شده است، بگذارید. هر چقدر مقدار نمک بیشتر باشد، پنیر شما سفت تر است.
برعکس اگر پنیر سفت است و میخواهید نرم شود آن را درون آب جوشیده بدون نمک قرار دهید.
در جایی دیگر آمده است که می توانید پنیر سفت را درون دوغ، خیس کنید.
هرگز از پنیر کپک زده استفاده نکنید.
۱- بهتر است اگر ناحیه کپک، سطحی است؛ سطح کپک زده و مقداری از اطراف آن را جدا و بعد پنیر را مصرف کنید.
۲- اما اگر میزان رشد کپکها به حدی است که بیش از ۵۰ درصد پنیر را آلوده کرده، پیشنهاد می کنیم دیگر آن را مصرف نکنید و دور بیاندازید.
قارچ ها و کپک ها دارای اندام های زایشی خاصی هستند که میتوانند به راحتی پراکنده شوند و محیطی گستردهتر از محدوده رشد خود را آلوده کنند.
اگر برای تهیه بعضی از غذاها مانند پیتزا به پنیر رنده شده نیاز دارید قبل از رنده کردن پنیر، کمی روی رنده روغن بمالید، با این کار دیگر پنیر به رنده نمی چسبد و به آسانی شسته می شود.
برای دیر فاسد شدن پنیر همیشه آن را در ماست یا آب ماست قرار دهید.
خیلی ها هم از فروشنده آب پنیر اضافی می گیرنذ و پنیر را در آن می گذارند.