صفحه اصلی محتوای آموزشی مشاهده محتوای آموزشی

 
مواد غذایی که حافظه را تقویت می کند
چرا دانش آموزان درس را فراموش می کنند؟

مواد غذایی که حافظه را تقویت می کند:

 

بدون شک داشتن حافظه قوی ضمن این که ارثی است شدیداً به نوع تغذیه مرتبط است. لذا استفاده از آن ها حافظه انسان را برای جلوگیری از فراموشی تقویت می کند.   

 

استفاده بیش تر از مواد گلوکز مثل خرما، عسل و شیرینی های طبیعی، هم چنین غذاهای حاوی کلسیم و فسفر مثل، لبنیات، روغن ماهی و جگر و ... ویتامین ها مثل پرتقال، هویج، گوجه فرنگی و سبزیجات تازه و هم چنین خوردن برخی از حبوبات خصوصا عدس توصیه  شده است .

نظر دهید . . .           نظرات کاربران