صفحه اصلی محتوای آموزشی مشاهده محتوای آموزشی

 
چگونگی مصرف غدا در رستوران

در صورتي که در هنگام سفر تمايل به مصرف غذا در رستوران داريد چند نکته را مورد توجه قرار دهيد:

- به رستورانهاي معتبر که اصول بهداشتي بيشتر در آن ها رعايت شده است مراجعه کنيد. وضعيت بهداشت سالن، دستشويي ها، کارگران و ... تا حدي مي تواند معيار سطح بهداشت رستوران باشد.

- در صورت امکان لوازم شخصي مانند قاشق، چنگال و ليوان مخصوص خود را همراه داشته باشيد.

- از مصرف بعضي از مواد غذايي مانند سالاد الويه، همبرگر، کباب کوبيده، ‌پياز در مکان هائي قابل اطمينان نيستند، خودداري کنيد

- به بهداشت فردي يعني شستشوي دستها قبل از مصرف غذا توجه کنيد.

- در مورد آب آشاميدني در صورت امکان از آب معدني استفاده شود و در غير اين صورت به بهداشت پارچ و ليوان ها توجه کنيد.

نظر دهید . . .           نظرات کاربران