در صورتي که در هنگام سفر تمايل به مصرف غذا در رستوران داريد چند نکته را مورد توجه قرار دهيد:
- به رستورانهاي معتبر که اصول بهداشتي بيشتر در آن ها رعايت شده است مراجعه کنيد. وضعيت بهداشت سالن، دستشويي ها، کارگران و ... تا حدي مي تواند معيار سطح بهداشت رستوران باشد.
- در صورت امکان لوازم شخصي مانند قاشق، چنگال و ليوان مخصوص خود را همراه داشته باشيد.
- از مصرف بعضي از مواد غذايي مانند سالاد الويه، همبرگر، کباب کوبيده، پياز در مکان هائي قابل اطمينان نيستند، خودداري کنيد
- به بهداشت فردي يعني شستشوي دستها قبل از مصرف غذا توجه کنيد.
- در مورد آب آشاميدني در صورت امکان از آب معدني استفاده شود و در غير اين صورت به بهداشت پارچ و ليوان ها توجه کنيد.