صفحه اصلی مدیریت خبرها مشاهده خبرها

          

  روز جهانی استاندارد

 صبحانه ی استاندارد :

یکی از دلایل نخوردن صبحانه در دانش آموزان، تکراری و یکنواخت بودن آن است.

تنوع در صبحانه، دانش آموزان را به خوردن صبحانه تشویق می‌کند. غذاهایی

 مثل فرنی، شیربرنج، حلیم و عدسی اغلب مورد علاقه دانش‌آموزان هستند

و از ارزش غذایی بالایی برخوردارند. این غذاها را می‌توان در وعده صبحانه به

دانش آموزان داد. غذاهایی از قبیل نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ و

گوجه فرنگی، نان و کره و مربا، نان و کره و عسل، نان و کره و خرما، همراه

با یک لیوان شیر، یک صبحانه سالم و مغذی برای دانش‌آموزان به شمار می‌روند.

  نظرات کاربران (۰)