.jpg)
صبحانه ی استاندارد :
یکی از دلایل نخوردن صبحانه در دانش آموزان، تکراری و یکنواخت بودن آن است.
تنوع در صبحانه، دانش آموزان را به خوردن صبحانه تشویق میکند. غذاهایی
مثل فرنی، شیربرنج، حلیم و عدسی اغلب مورد علاقه دانشآموزان هستند
و از ارزش غذایی بالایی برخوردارند. این غذاها را میتوان در وعده صبحانه به
دانش آموزان داد. غذاهایی از قبیل نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ و
گوجه فرنگی، نان و کره و مربا، نان و کره و عسل، نان و کره و خرما، همراه
با یک لیوان شیر، یک صبحانه سالم و مغذی برای دانشآموزان به شمار میروند. |